Tivedens Nationalpark – sten, mossa och skog.

Resan till Nationalparken i Tiveden blev riktigt lyckad. Bra väder, trevligt sällskap och fantastisk natur. Här kommer två smakprov från en kvällstur till Stenkälla.  När jag såg rötterna mönstret kände jag på mig direkt att det kunde bli ett spännande motiv. Efter ett antal varianter och olika kompositioner blev detta slutresultatet. Bilden är stitchad från tre exponeringer med AF 85mm f/2,8D ED PC-E Nikkor Micro. Den andra bilden skog, mossa och gigantiska klippformationer, spår efter istiden. EN typisk bild från området. Nikkor AF-S 14-24mm f,2,8G

 

 

 

Martha Stalby - 14 maj, 2012 - 09:27

Du har lyckats skapa spänning och liv i detta virrvarr av rötter.

Your email is never published or shared.

Tillbaka till överst på sidan|Dela på facebook|Följ mig på twitter|Prenumerera på sidan