Jämtlandsfjällen aug 2012

I slutet av semestern blev slutligen en efterlängtad tur till de Jämtländska fjällvärlden med familjen. Jag funderade länge om jag skulle ta med kamera och stativ eller inte. Till slut bestämde jag mig för att ta med en hårt bantad utrustning: kamerahus och ett objektiv AF-S 14-24mm f2.8G + stativ, batterier, trådutlösare några minneskort. Så här i efterhand kändes det som ett rätt val att ta med kameran. Jag fotograferade främst på kvällarna då familjen gått och lagt sig i tältet…ljust var magiskt och väldigt skiftande. I några bilder har jag med vårt tält…det ger perspektiv på storheten i våran fantastiska fjällvärld. Jag längtar redan tillbaka….

 

 

 

Anonym - 16 maj, 2013 - 18:41

Vackert, väldigt vackert!

Anonym - 18 augusti, 2012 - 12:03

Fanken, nu blev jag ju sugen på att åka hem till Jämtland igen

Mats

Anonym - 6 augusti, 2012 - 00:12

Fina bilder. Roligt att vädret blev så bra

Your email is never published or shared.

Tillbaka till överst på sidan|Dela på facebook|Följ mig på twitter|Prenumerera på sidan