Stora och små landskap – Omberg november 2012

Hösten börjar gå mot sitt slut och några dagar med landskapsfotograferande är över. Fantastiskt kul och väldigt avkopplande. Denna gång var målet Omberg vid Vättern (samt en liten tur till eklandskapet Tinnerö). Omberg är ett stycke väldigt spännande natur med hur mycket som helst att fotografera. Både stora landskap och den små intima landskapen. Jag märker också att jag fotograferar lite annorlunda än tidigare, tempot är lugnare och jag arbeter mer med bilderna. Efter om jag fotograferar helt manuellt och nästan alltid på stativ, så tar det också lite längre tid. Ofta har jag en tanke som jag vill omsätta till en bild, eller så kommer poppar bilden bara fram. Under helgen har jag och min fotograf kollega Johan rekat området och hittat flera spännande platser att återvända till.  Jag använde nästan uteslutande två objektiv hela helgen AF 85mm f/2,8D ED PC-E Nikkor samt Nikkor AF-S 14-24mm f,2,8G

Martha Stalby - 5 november, 2012 - 13:15

Läge för en utställning!!!

Your email is never published or shared.

Tillbaka till överst på sidan|Dela på facebook|Följ mig på twitter|Prenumerera på sidan