Klubbmästerskap Linköping CrossFit

Trettonde augusti i år började jag äntligen träna CrossFit (som min gode vän Mattias introducerade mig till för länge sedan, äntligen tog jag tag i saken). CrossFit  är konstant varierande, funktionella rörelser utförda under hög intensitet, en underbar träningsform som inte bara är träning utan också väldigt socialt. Jag tränar i Linköpings boxen (www.crossfitlkpg.se), under ledning av grymt bra coacher Martin och Andreas. Under hösten har jag gjort små framsteg varje vecka, lite starkare, lite snabbare och mycket bättre rörlighet och det finns hur mycket som helst att bli bättre på. Det är som foto man blir aldrig klar.  Nu i helgen hade vi klubbmästerskap (som sammanföll med min sons 8 års dag), men jag han förbi en sväng för att ta lite bilder.  Allt konverterat till svartvitt fotat främst med AF-S 70-200mm f.2.8G VR-II.

 

 

[…] kan även gå in till Magnus och se hans bilder, där även jag syns på en av bilderna, för den här gången var jag inte […]

Your email is never published or shared.

Tillbaka till överst på sidan|Dela på facebook|Följ mig på twitter|Prenumerera på sidan