Torö i november

Efter en tids brist på inspiration så tog jag mig i kragen åkte iväg på en inspirationsdag med naturfotografen Magnus Lindblom från Creative adventures i Södra Stockholms skärgård på Torö. Hela dagen fokuserades på arbete med långa slutartider och olika typer av gråfilter. En fantastiskt rolig och givande dag. Nedan några bilder fotograferat med Nikons fina vidvinklar AF-S 16-35mm f4.0G ED VR och AF-S 14-24mm f2,8G samt min favorit AF 85mm f/2,8D ED PC-E Nikkor, ND-filter från B+W och Kenko.

Anonym - 18 december, 2013 - 18:24

Den stora bilden är min favorit.ser ut som två små sälar som tittar upp lite nyfiket omvärlden. Martha

Anonym - 2 december, 2013 - 08:48

Äntligen. Har verkligen längtat efter dessa rofyllda bilder. De sprider lugn och är vilsamma att betrakta. Martha

Your email is never published or shared.

Tillbaka till överst på sidan|Dela på facebook|Följ mig på twitter|Prenumerera på sidan